Dorinte si Adevaruri.
|
13 Apr 2011, 15:59
|||
|
|||
Elizei ii misunau fel si fel de idei prin cap . Ce sa faca daca apare vreun profesor , ce sa spuna daca ar fi prinsa ?
Insa , ceea ce spusese Snorri , o atrasese . Ohh .. mai stam in jur de 5 minute . Si nu cred ca profesorii nu si-ar da seama ca noi nu am fi sub o pelerina . Stie cineva ca esti in posesia unui astfel de lucru ? o intreba ea pe Crystal . Fiind cu urechile ciulite , auzise ca usa incepuse sa scartie , cineva era dupa ea . . . PEEEVES ! strigase Eliza , complet uimita , cand ii recunoscu fata de bufon celui venit . Ce cauti aici ?Lasa , nu conteaza , era vreun profesor pe coridor ? -Poate da , poate nu ? Peeves era smecher . O cunostea pe Eliza , stia ca are uneori niste idei complet diabolice . Peeves .. stiu ca nu il suporti deloc pe Plesneala . Nu vrei sa ii zici vreo doua ? -Hmm.. cum de ai stiut ca era chiar Plesneala ? Ha ! Am nimerit-o ! Si acum , trebuie sa il oprim . Vin-o aici ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dorinte interzise. | Andreea Rose | 5 | 1,695 |
07 Aug 2010, 11:33 Last Post: Katya Sokorov |
|
Dorinte ascunse | Kim Ryan | 7 | 2,081 |
03 Dec 2009, 20:08 Last Post: Kim Ryan |