Un bal de Craciun 2007
|
30 Dec 2007, 23:28
|||
|
|||
" Vad eu bine? Dansai mai inainte cu blestematul ala de Malfoy? " schimba subiectul Ginny W...
" Mda... pana cand... " " ...? " " ... i-am zis ca... " " ...? " " ... ar trebui sa-ncerce sa danseze mai bine... " " Huh? Si din cauza asta a fugit ? " zise Ginny P. " Eu stiu? " ... " Fetelor!!! " Hermione Granger tocmai sosea, zambindu-le fetelor. " Hello ![]() " ... Parca ... lipseste... " " ... Julia, am vazut-o la baie. " completa Sakura. [ OOC : stiu, stiu, ma bag in seama ![]() " A venit aici? " " Uh... nu, parea sa se duca spre... " " ... Camera cercetasilor... daca o iei la dreapta dupa ce iesi din baia fetelor ajungi acolo. " zise Ginny P. " Dar... de ce sa se duca in camera cercetasilor, din moment ce e party aici? " zise Hermione Granger banuitoare. Cele doua cercetase fugira in directia camerei, iar Sakura si Ginny W, nedumerite, le prinsera din urma cu greu. Coridoarele... erau prea tacute pentru fete... Nici o urma de miscare in tablouri... nici o fantoma... Nici macar doamna Norris nu bantuia pe-acolo... ... Gafait... un fosnet de pelerina... Fetele grabira pasul... dar si posesorul pelerinei facu la fel... Un pocnet puternic... Soapte... " Lumos... " zise Ginny P. O pelerina neagra disparu misterios la aparitia luminii din bagheta... " ?! " Nici un zgomot... " Fetelor... stiti cine purta pelerina neagra la bal...nu? " zise Ginny W. Hermione se apropie de locul unde se gasea cu cateva momente in urma pelerina neagra... Intinse mana incet... pana simti ceva moale... Trase usor... " Ju... " Hermione fu intrerupta de scartaitul usii din apropiere... Usa era intredeschisa... " Julia ! " zise Hermione, terminandu-si vorba intrerupta. " Ce faceti aici? " ... Nici urma de pelerina neagra... " Hei, unde e... " incepu Ginny W. Sakura o calca usor si o facu sa-si inghita cuvintele. " Paai... am plecat dupa tine... " zise Ginny P. " De unde ati stiut unde merg?... " " Eu le-am zis " rase Sakura inocent... " ... De ce-ai plecat de la party, Julia? " zise Hermione. " Daa, chiar asa ! " spuse Ginny W. " Umm... eu... " Fata fugara stranse din pumn... " Mergeam sa-mi iau machiajul din dormitor... " " Ah... acuma inteleg... ti s-a cam dus fardul... si creionul... " declara Ginny P... " Corect ![]() " Bun, atunci... te asteptam la party... au bauturi grozave! " zise Ginny W, indepartandu-se impreuna cu celelalte fete... In afara de Sakura... " Julia... stim amandoua de ce a scartait usa de la coridor... " OOC 2 : sper sa reuseasca Sakura sa continue ^^ ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cel mai frumos brad de Craciun | Lyra Dust | 10 | 3,590 |
07 Jan 2008, 22:34 Last Post: Hermione Anne Granger |