The Dueling Club
|
31 Dec 2007, 00:07
|||
|
|||
OOC : oh well, ne-am incurcat... eu am scris ca e Milicent, apoi Ginny P a scris ca e Andrei, si tot asa... pana la urma Milicent sau Andrei?!
BIC : ... Atunci Draco zise, tipand disperat si agitandu-si mainile: " Biiine, maa... am imobilizat dusmanul... " Il lua prin surprindere pe Harry, luandu-si inapoi bagheta si trantindu-l la pamant... la fel facura si toti ceilalti cu cei din grupa lui Harry. Insa... Lacarnum Inflamarae " AAA!!! " Pelerina lui Draco lua foc intr-o clipita... toti din jurul lui se agitara... Harry, de dragul fairplay-ului, stinse focul cu un jet de apa. Ginny P si Julia se prapadeau de ras... " Acuma, ca tot te-am salvat... " incepu Harry... " Da, da, bine, ati castigat din noroc chior... oricine putea face vraja aia... oricum, mai aveam putin si ma salvam singur ! " " Salveaza-te de asta ! " zise Ginny W. " Everte Statum ! " Draco se invarti de cateva ori in aer, apoi ateriza intr-o pozitie deloc confortabila. " Ce stati si va uitati?! Pe ei ! " se adresa Draco celor din echipa lui. Un val de vraji, care mai de care mai complexe, se avantara asupra echipei lui Harry... Dar... " Protego Totalum ! " Toti "atacatorii" cazura peste Draco care, icnind de ciuda, se ridica schiopatand. " Care a facut vraja? " Cei din echipa lui Harry o aratara cu degetul pe Julia. Ea zambi inocent... " Era de asteptat... nici macar un Weasley nu putea face o vraja atat de jalnica... " " Eh... " ofta Julia fals, " Jalnica mea vraja a functionat... " Toti putura sa jure ca Draco marai... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|