Parerea Despre Fiecare Personaj
|
13 Apr 2011, 18:42
|||
|
|||
Sa spun ce cred despre ei ? Doar pe scurt ? Imi va lua o vesnicie
![]() ~Harry Potter: aahhh .. dus cu pluta ~Hermione Granger: inteligenta ca intotdeauna , dar si rebele ![]() ~Ron Weasley: putin glumet , seamana cu Harry ~Neville Poponeata: la prima vedere zici ca ,,tanc ! '' nu ai ce vorbi cu el ~Luna Lovegood: Cea mai ciudata fiinta in carte , deci tin cu ea ![]() ~Ginny Weasley: Draguta , intr-adevar .. ~Parvati&Padma Patil: doua fete care is de pe alta lume ~Lavender Brown : aah..nu o suport deloc , de cand a fost cu Ron ! ~Cho Chang: foarte .. hmm , sentimentala ~Dumbledore: ![]() ~McGonnagal: severa ce-i drept , dar de treaba ~Umbridge: pe asta ar trebui s-o fac in toate felurile posibile si imposibile : enervanta ! ~Fudge: sacaitor , idiot ! ~Lupin: deh , a facut-o pe .... in vol 7 , dar in rest , e intreg ~Moody: hm hm hm ,... ehh , pacat ca a murit in vol 7 , mai trebuia sa traiasca , cat sa vada sfarsitul ![]() ~Sirius: yay .. soo , tac din gura ! oricum (nu ma pot abtine) mai bine tac! ~Tonks: e interesant modul in care se metarmofeaza ~Dobby: dragut , dar a avutt o viata groaznica ~Kreacher: foarte devotat familiei , mai ales stapanei sale , mama lui Sirius ~Plesneala: aahh.. ma abtin ~Cedric Diggory: plin de el la prima vedere ~Fleur Delacour: idem Cedric si pe langa asta , e si ingamfata ~Viktor Krum: retras ! :| ~Fred&George: comicul cartii cemai ! is cei mai tari ~Bill&Tom: aahh , fratii lui Ron no ? pai , nu stiu foarte multe despre ei , deci n-am ce comenta ~Percy: se lasa usor ~Voldemort: tac ! ~Draco Malfoy: la cum l-a descris autoarea , e prea malefic , dar merita vreo palma doua ~Crabbe&Goyle: deh , doua matahale , inalti ca bradul, prosti ca gardul ~Lucius Malfoy: plin de el ~Bellatrix Lestrange: nebuna rau !! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|