Parerea despre membrii
|
13 Apr 2011, 19:10
|||
|
|||
![]() Acea a fost cea mai groaznica zi[cand am plecat de la scoala] pentru ca am stat lipita de monitor cu Rosalie ca sa intri,si cand mi-a spus ce s-a intamplat simteam ca mor.Nu imi mai fusese asa de rau in viata mea cand am aflat ce sa intamplat cu tine.Urasc sportul.Chiar m-am rugat sa nu iti faca nimic cu mana si cand ai ajuns la fasa[neagra] sa nu uitam ca mi-ai aratat-o.Ma bucur ca esti bine.Si imi place cand avem si web-ul cand mi-ai arata ce ai primit[O sa-l arzi pe puricos?Sau chestiia roz.]Sau poreclele "Ai intrat moartea."dupa cinci minute "A iesit moartea."Si mama mea cate porecle i-ai gasit saracul de el cu ce ti-a gresit?[Oh stai s-a pus cu surioara mea teroare.]Advertisment:Nu va puneti cu ea e malefica va spun eu!Imi place ca am gasit pe cineva pe forum cu care pot vorbi despre cele mai stupide chestii pana la cele mai dezgustatoare.Stii la ce ma refer.[Guma orbit si verisoara mea cu filmele.] Ai fost alaturi cand imi era mai greu.Ai fost aproape de sufletul meu. Ai fost aproape la rau si la bine Ai fost aproape mereu langa mine.Esti o fata nebuna si extraordinara. ![]() Ea e langa mine cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte.Am facut acum un calcul de cat timp suntem prietene[3 luni 18 ore 50 de minute si sapte secunde ops acum sunt 8]Sper ca vom fi prietene si peste un an si ca nu ne vom certa niciodata.Si daca mai imi faci farsa aia de 1 Aprilie o sa innebunesc ti-am spus de mii de ori ca esti rea.Nu degeaba esti The bad one.Pot sa spun ca tin la tine ca la o sora,si sper ca in vacanta sa vorbim mai mult pe mess pentru ca e si vacanta si merg la varamea si am net deci o sa tot vorbim si o sa formam alte amintiri noi pe care o sa le spun tot aici in acest topic despre acel moment peste luni.Pentru ca esti o fata minunata si o prietena adevarata pe care nu am avut-o niciodata.Si uite ca a venit si finalul intotdeauna vei fi sora mea chiar si cand ne vom certa si te voi iubi chiar si cand ma vei injura sau mai vei jigni in gand.Eu tot voi tine la tine pentru ca tu mi-ai aratat de inseamna prietenia adevarata.Ce iubareata sunt. Te iubesc enorm de mult Elena.♥
Data cand ne-am cunoscut. 02-08-2011 Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,186 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,157 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,310 |