All I need
|
15 Apr 2011, 23:14
|||
|
|||
Camera de zi a Vipernilor era aproape goala , doar doua fete mai stateau , una facadu-si temele iar cealalta incercand sa deseneze , dar nu avea deloc inspiratie . 23.23 isi zise fata , verificand ceasul argintiu de la mana stanga . Ohh.. eu una nu am deloc somn , si nu stiu cum sa desenez acel copac ! Nenorocire ! Eu , care merg mai tot timpul in Padurea Interzisa , sa nu stiu sa desenez un copacel , asta intrece masura , gandise fata , tinand creionul in aer , privind absenta foaia alba din fata ei . Fata cealalta se ridicase usor , luandu-si toate caietele dupa ea , murmurase ,,Somn usor '' catre Eliza , si pleca spre dormitoarele fetelor .
Singura , era si timpul ! , verificand daca se mai afla cineva in incapere , isi luase pelerina , foaia si creionul si iesi afara . Un sarpe gravat pe peretele din dreapta o tintuia cu privirea parca amenintand-o : Ce e ? Nu fac nimic rau , ii soptise figurei . Incet , iesise din castel , fiind neobservata de nimeni . Si Baronul Sangeros era prea atent sa faca altceva decat sa vada ca o viperina din anul II bantuia prin castel . Afara , o adiere de vant caldut o atinsese , aceasta , inspirand aerul fericita . Era o noapte frumoasa , cu luna plina , in zare putea vedea Salcia Batausa , de care se speria toata lumea . Cred ca acesta va fi bun , se gandise , si cu pas vioi , se indrepta intr-acolo . Poc ! Pamantul se cutremura . Ce-o fi fost asta ? , dar inca vreo 2-3 astfel de busituri se auzea puternic in pamant . Repede , fugise spre Salcie . O fata se apropiase prea mult de acesta , ceea ce-l facuse sa o atentioneze . Deah , el si amenintarile lui . Se apropiase de fata , dand-o la o parte exact cand o creanga a salciei vru sa o loveasca din plin . Hey , ai grija . Ce faci pe aici ? o intrebase pe fata . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
All I need - by Effy K. Dietrich - 15 Apr 2011, 22:10
RE: All I need - by Eliza G. Blest - 15 Apr 2011, 23:14
RE: All I need - by Effy K. Dietrich - 15 Apr 2011, 23:29
RE: All I need - by Eliza G. Blest - 27 Apr 2011, 15:40
RE: All I need - by Effy K. Dietrich - 27 Apr 2011, 22:27
|