Lonley Night
|
16 Apr 2011, 13:49
|||
|
|||
"Multumesc... din nou."spuse Lily privnindu-l cu ura pe barbatul care acum era sub influenta Blestemului Imperius.
Viperina ii smulse bagheta din mana apoi il intreba cine este. Barbatul nu raspunse ci se napusti asupra viperinei vrand sa-si ia bagheta inapoi. Lily se arunca intr-o parte si gluga ii cazu de pe cap. Barbatul ramase ca impietrit si isi dadu gluga jos de pe cap. "Bellatrix?" intreba el uimit. Lily ramase si ea uimita peste masura. Il cunostea era un Devorator al Mortii, dar nu il mai vazuse de ani buni. "Doar nu esti... Dolohov?" intreba ea zambind. "Chiar eu." spuse el Lily credea ca avea sa cada din picioara de uimire. Credea ca Devoratorul era mort de vreo trei ani. Il imbratisa strans apoi sopti: "Credeam ca ai murit." soti viperina dandu-i drumul. "Scuze pentru blestem nu am stiut cine esti la inceput. Te simti bine? intreba Lily. "Da. Dar tu?" intreba el . "Da, sunt bine dragut blestem ai aruncat asupra mea." mormai Lily. "Ma bucur ca am respins blestemul aruncat de... ea." spuse Dolohov aratand spre Eveline. "Si eu... astefel as fi crezut in continuare ca esti mort si te-as fi omorat chiar acum.... Stii ce e cu asta?" intreba viperina aratand spre omul desfigurat. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|