|
16 Apr 2011, 19:22
(This post was last modified: 16 Apr 2011, 19:24 by Jade A. Crawford.)
|
|
Jade A. Crawford
|
RP Posts: 233
Casa: Adult
Galeoni: 349
Animal: Puma-Grace; Pisica Ragdoll-Linn; Tigru Alb-Heaven; Sarpe- Artemis, Bufnita Alba- Shadow
|
|
(16 Apr 2011, 11:25)Rosalie Andrews Blackfire Wrote: Jade moi, astazi este ziua ta, bai beibi. . Doamne , deci nu pot sa cred cat de repede trece timpul. ♥ Zilele acestea ma intrebam de cat timp te cunosc si nu imi vine a crede ca pot sa iti zic si eu "La multi ani!" in sfarsit. Doar stii ca tu esti minunea mea si esti una dintre cele mai bune prietene ale mele de pe forum. Nu conteaza distanta, fiindca stii ca oricum te iubesc. > <
Desi nu am facut noi prea multe rpg-uri si nici nu am vorbit noi prea mult pe mess/facebook in ultimul timp stii ca mi-ar placea sa comunicam mai mult. Ei bine, ai fost ocupata tu, am fost si eu, dar acum ca e vacanta sper ca vom putea vorbi mai mult. 
Iti apreciez munca la semnaturi, icon-uri etc. si te apreciez pe tine. Stii foarte bine cum a fost pe forum la inceput dar tu ai trecut peste toate astea. : o 3 . Ma bucur ca mi-ai devenit buna prietena, ca esti Jade moi. ♥. Inca sper ca ne vom vedea la vara sau candva. Timpul nu este pierdut. 
Si atunci poate vom rade de toate chestiile ce vorbeam noi pe mess. o.O 
Sabb' , la multi ani! > <
Iti urez asta din toata inima. Multa sanatate, fericire si toate dorintele sa ti se implineasca.
Puteam sa scriu si mai mult, dar presiunea timpului e mare. :-W
Happy Birthday, Sabb.
Speechless :') Te iubesc
Va multumesc la toti
Si ma scuzati ca nu am mai fost asa de activa in ultimul timp si nu prea am postat la RPG&co. dar pur si simplu nu am avut timp  promit ca o sa fac tot posibilul sa intru mai des si sa fiu langa voi
EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
Jade Annabelle-Hope Crawford
|
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
|
|