Bantuind pe nicaieri
|
18 Apr 2011, 11:53
(This post was last modified: 18 Apr 2011, 11:53 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Lily iesi nervoasa din casa trantind usa. Chiar nu se mai putea intelege cu nimeni!? Mergea repede pe stradutele mici gandindu-se la prietenii ei care erau acum la Hogwarts. Viperinei i se facuse dor de casa... Da de unde! Vroia sa participe la o intrunire a Devoratorilor dar nu avea voie. Asta era motivul pentru care iesise din casa trantind usa si acum era atat de nervoasa incat aproape alerga pe stradutele mici.
Se opri pentru cateva minute in fata casei lui Rosalie, dar cu siguranta nu era nimeni acasa. Rosalie era la Hogwarts, Ginny la fel... Ofta apoi incepu iar sa mearga. Mai avea putin si izbucnea in plans. "Lasa ca o sa-ti spunem noi ce s-a intamplat." ii spusera Blake si Fred inainte sa plece. Nu ii va spune nimeni nimic. Asa era intodeauna: Lily era lasata la o parte. Acum chiar alerga pe stradutele inguste dand peste oamenii, care strigau dupa ea ca e nepoliticoasa. 'Sa-mi mai spuna e ceva si eu ii omor. Aici si acum!' isi spuse viperina in gand. Alergand se izbi de cineva atat de tare incat cazu pe jos si ea, dar si persoana in care se izbise. "Uita-te pe unde mergi." zise Lily dupa o serie de injuraturi pe infundate. Isi ridica privirea sa vada in cine se izbise si tocmai observa ca acea persoana era chiar Rosalie. "Ma scuzi pentru asta" spuse viperina ridicandu-se apoi o ajuta si pe Rose sa se ridice. "Cum de nu esti la Hogwarts?" intreba viperina cu lacrimi de duere in ochi. Isi luxase incheietura. OOC: sper ca nu te superi ca am continuat euX_X Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|