Le première année à la Hogwarts
|
19 Apr 2011, 09:24
|||
|
|||
" - Stiu ca n-o ai, mediocrule" ofta Ema.
Dorea doar sa stie unde era. Trebuia sa o gaseasca. Isi framanta fruntea cu degetele, asa cum facea cand era stresata. Privi peste umar si isi aminti ca nu e singura. " - Imi cer scuze... M-am lasat dusa de val si nu am realizat ca va datorez niste explicatii" Ema isi flexa mana. Nu dorea sa-i implice in nenorocirea asta, dar nu cumva erau deja implicati? Faptul ca Porrin intrase pe usa compartimentului, in ciuda faptului ca fata nu era singura, nu insemna deja o condamnare? Macar daca Ema vorbea, ii putea face vigilenti, ii putea proteja cumva. Se apropie de ei, desi inca avea bagheta atintita spre Porrin si vorbi incet, cu grija ca intrusul sa n-o auda. " - Este un Devorator fals. Nu poate face prea multe vraji, caci nu are abilitatea magica, dar e destul de nebun. Crede ca poate deveni un fel de Lord Intunecat al doilea. Si vorbesc serios cand zic ca e nebun, nu e doar un epitet. Vrea sa se asigure ca va trai, iar pentru asta, trebuie sa-i gasesc prima bagheta. Tot ce stiu e ca se afla in padurea lui Dean. Problema e ca nu il pot omori. Stie lucruri mult prea valoroase si pana nu se va sfarsi, ei bine nu pot sa-l omor." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|