|
The end means a new beggining.
|
|
19 Apr 2011, 10:39
(This post was last modified: 19 Apr 2011, 10:40 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
|
"- Cu cati ani este mai mare (sau mai mica) sora ta fata de tine?"
Ema voi sa raspunda, insa veni doamna cu dulciurile. Ema lua doua placinte cu dovleac, iar Lissa lua cate zece din toate sortimentele care existau (si care nu existau) pe tava aceea cu rotile. Soimeanca se holba la Melissa dupa ce doamna pleca. Ramasese cu gura deschisa. "- Ce?! Parintii nu mi-au dat pachet pentru Hogwarts si nici nu am ce sa mananc daca imi vine foamea intr-o pauza." Ema chicoti, chicotitul transformandu-se in ras. "- La Hogwarts avem trei mese pe zi." Melissa se uita ganditor la ea. "- Da, stiu asta, insa daca nu ma satur?" Ema inca chicotea. "- Nu ai cum sa nu te saturi! Exista fel de fel de mancaruri care nu se mai termina!" Soimeanca facu o pauza, meditand. Apoi spuse zambind: "- Plus ca daca ti se face foame poti trage o fuga pana la Bucatarie, insa nu prea ai de ce." Melissa se inrosi. Acum ce o sa faca cu toata mancarea cumparata? # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]](http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/049/b/e/signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png)