Un bal de Craciun 2007
|
31 Dec 2007, 18:53
|||
|
|||
" BOMBARDA ! " zbiera Julia catre usa...
In ciuda efectului adevarat al vrajii, usa doar se dechise incet, dar se inchise imediat inapoi si se incuie. " Aoleeu... " Dar lucrul care le speriase pe fete disparuse deja... [ OOC : n-am stiut ce sa inventez ] " Yay... acuma putem planui farsa ^^ " zise Sakura. " Nu, acuma putem debloca usa... n-ar fi trebuit sa venim aici... " se ingrijora Julia. " Ba daa, am facut bine c-am venit... le putem speria pe fete, zicandu-le ca ne-am blocat inauntru ^^ " " Problema e ca asta-i real X_X... " " Staai... asta-i Camera Necesitatii... trebuie doar sa ne dorim sa se descuie usa ! " " Chiar asa ![]() Imediat aparu pe jos o cheie micuta, din argint. Fetele realizara ca cheia era mult prea mica pentru a descuia usa. " Ah... am o alta idee... " zise Sakura. " Vrem o cheie care sa descuie usa...Vrem o cheie care sa descuie usa...Vrem o cheie care sa descuie usa... " In locul cheii micute aparu o alta, pe masura usii Camerei. Descuiara usa, dar aceasta tot nu se dadu in laturi... " Bombarda ! " Usa se deschise larg. Fetele iesira din Camera... in pragul usii radeau Hermione si cele 2 Ginny. " Se pare ca cele care au avut parte de o farsa ati fost voi... " declara Hermione solemn. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cel mai frumos brad de Craciun | Lyra Dust | 10 | 3,590 |
07 Jan 2008, 22:34 Last Post: Hermione Anne Granger |