Spiders,Snakes and...DeathEaters?!?
19 Apr 2011, 13:41
Lily iesi grabita din Pivnita Viperinilor. Alerga pe coridoare apoi iesi afara in furtuna care nu se mai oprise de cinci zile. Desi tuna si fulgera de aveai senzatia ca se despica cerul in doua viperinei nu-i pasa. Trebuia sa ajunga urgent in Padurea Interzisa. Cand ajunse pe domeniile casetelului vazu in aer o siluata care zbura pe un minunat fulger spre Padurea Interzisa. Era Eduard un bun prieten al vierinei doar ca el era din casa astropufilor.
"Eduard!" il striga aceasta facandu-l sa coboare.
"Eduard ce faci!?" intreba ea indignata.
Daca Eduard se ducea acum in Padurea Interzisa dadea nas in nas cu un grup de Devoratori ai Mortii cu care trebuia sa se intalneasca viperina sa discute ceva, doar si ea era o Devoratoare a Mortii. Baiatul ii spuse ca observase ceva ciudat in Padurea Interzisa ca un fel de lumina-da erau devoratorii!-si vroia sa vada ce-i cu ea.
"Stiu eu ce-i cu ea.. aaa defapt nu stiu.. dar am o presimtire... aa Nu am cum sa te fac sa te intorci inapoi in Turnul Astropufilor nu-i asa?" spuse Viperina nestiind ce sa mai faca.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Spiders,Snakes and...DeathEaters?!? - by Odette B. Malfoy - 19 Apr 2011, 13:41