Lonley Night
|
20 Apr 2011, 20:54
|||
|
|||
Eveline se aseza si ea pe iarba.Nu ii placea ca stateau pe loc;cand mergeau avea senzatia ca face ceva,ca se indreapta spre ceva.Acum insa se oprisera.Nu ii placea deloc ideea de a se intalni cu acea creatura,mai ales dupa mica lor intalnire de mai devreme.
Deodata se auzi un tipat care strapunse liniste din padure ca un cutit.Cei trei sarira automat in picioare cu baghetele scoase,dar sunetul disparu la fel de repede precum aparuse. -Ce-a fost asta? intreba Eveline usor speriata -Cred ca oaspetii nostri s-au intalnit cu intrusul din padure mormai Dolohov palid.Lily scoase un mic tipat si Eveline se cutremura usor. -Dar trebuie sa ii ajutam! spuse Eveline privindu-l pe Dolohov.Acesta ii intoarse privirea si pentru un timp nimeni nu zise nimic. -Nu cred ca mai putem face ceva pentru ei zise el dupa un timp. -Sper doar sa nu .. inceput Lily dar Eveline clatina din cap. -Nu spune asta .. nu vreau sa cred ca au murit zise ea asezandu-se din nou pe iarba. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|