Lonley Night
|
20 Apr 2011, 21:10
|||
|
|||
"Ei... si oricum... e groaznic intr-adevar dar ce pot sa spun, Dumnezeu sa-i ierte. Stiti eu tot nu cred ca am sa ma duc dupa cineva care ar fi vrut sa ma acuze pe nedrept de crima si mai ales de uciderea unui unicorn... Nu au decat sa se descurce. "spuse Lily la un moment dat trandindu-se inapoi pe iarba.
Eveline facu ochii mari dar Dolohov dadu usor din cap in semn ca e de acord cu Lily. "Cum poti sa spui asa ceva!?" striga Eveline revoltata. "Eveline, suntem devoratori." spuse Lily facandu-l pe Dolohov sa rada. "Uite, Lily tot noi vom intra in probleme daca nu mergem dupa ei. Tot noi vom fi vinovati asa ca ridica-te si hai pana nu e prea tarziu." spuse devoratorul ajutand-o pe Lily sa se ridice... defapt mai bine zis o ridica cu forta apoi o trase dupa el prin padure. Ajunsera la locul faptei dupa putin timp si ii gasi pe toti trei morti dar din fericire erau intregi si aveau toate membrele. Lily inghiti in sec, totusi nu vroia sa-i vada morti dar pana la urma nu prea ii pasa adica mai bine asa decat sa fie ea acuzata pe nedrept. "Sunt bine!" spuse Lily la un moment dat. Eveline se uita la ea ingrozita apoi ridica din sprancene. "Da sunt bine cu exceptia faptului ca sunt morti." spuse Dolohov. "Eu ma refer la faptul ca sunt intregi si au toate membrele." spuse Lily pe un ton apasat. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|