Lonley Night
|
20 Apr 2011, 21:50
|||
|
|||
"Nu am idee" sopti Lily in timp ce mergeau prin ploaie.
Lily avea bagheta pregatita pentru orice eventualitate si Eveline la fel, Doloh avea bagheta aprinsa si lumina cararea. "Lily... cred ca ai o problema." spuse Dolohov indreptand bagheta spre un copac pe care era scris cu sange : Quote:Bellatrix, te astept in poienita in care ai gasit primul cadavru daca nu ajungi in doua minute, Eveline si Dolohov mor.Viperina inghiti in sec si apoi o lua la fuga spre locul cu pricina. Cand ajunse acolo i se opri respiratia. in mijlocul poienitei era un tanar care nu parea mai mare de nouasprezece ani si era al naibi de chipes. Brunet, cu ochii verzi destul de inalt si oricum era prea fumos sa fie adevarat dar totusi era acolo si o privea pe viperina cu un sentiment profund de ura. "Ai venit." spuse el pe un ton calm si totusi cu o raceala care te facea sa tremuri. Buzele i se arcuira intr-un zambet stralucitor si malefic. "Trevors mi-a spus de tine inainte sa il omori, era cel mai bun prieten al meu..." spuse baiatul. "Ah, am inteles... si vrei sa-l razbuni?" intreba Lily ironic. Eveline o trase de mana si ii spuse sa taca apoi ii mai spuse ca il cunoaste si ca e vampir. Lily ingheta. Da asta explica faptul ca era atat de chipes. "Ce???" intreba Lily intorcandu-se spre cercetasa, totusi nu-i venea sa creada. Nu auzi raspunsul dar simti cum e trantita la pamant apoi cum nu mai poate respira. Vampirul era deasupra ei si o strangea atat de tare de gat incat nu mai putea respira. "Da-mi drumul." spuse Lily privindu-l cu ura. "Nu." raspunse acesta pe un ton exagerat de calm. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|