Lonley Night
|
21 Apr 2011, 23:00
|||
|
|||
Dolohov se ascunse printre copaci. Ar fi vrut sa cheme alti devoratori sa le vine in ajutor dar apoi cand auzi tipatul strident al vampirului care acum era suspendat in aer se intoarse.
"Unde ai fost?" intreba Lily suparata "Am vrut... ah, nu conteaza." spuse Dolohov uitandu-se urat la vampir. Acum vampirul nu parea sa le poata face vreun rau dar cine stie cat putea fi tinut de blestem. Eveline care spuse mai devreme ca il stie, si tot ea ii spusese viperinei ca este un vampir ii sopti acum ca numele sau este Victor. "Si Trevors ti-a spus cand a venit dupa mine ca daca moare tu trebuie sa il razbuni sau ceva de genu?" intreba Lily asezandu-se pe iarba. "Da si am sa-mi duc planul pana la sfarsit." striga Victor incepand iar sa se agite. Lily rase ironic, era atat de dragut cand era agitat pacat ca se urau atat de tare. Dolohov inainte si se duse aproape sub vampir si apoi ii mai puse cateva intrtebari despre crimele pe care le comise in acea noapte. "Da... mi-a facut placere sa-i omor." spuse Victor si pe fata sa se citea multumirea. Era sadic! "Si acum acum cum ti-ai planuit sa ma omori? Sa stii ca daca vei sta mult atarnat acolo nu o sa poti." spuse Lily punand gaz pe foc. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|