Lonley Night
|
21 Apr 2011, 23:52
|||
|
|||
Eveline privi ingrijorata scena din fata sa,de langa un copac.Nu ii placea faptul ca Lily tot punea paie pe foc.Daca cuiva ii scapa din greseala vraja de eliberare in minte .. nu vroia sa se gandeasca la ce s-a fi putut intampla.
-Asteapta numai .. voi gasi eu o cale mormai vampirul. -Amice,suspendat in aer nu prea poti face nimic mormai Dolohov.Victor il privi cateva secunde apoi zambi. -Antonin,prietene,de mult nu te-am mai vazut sopti acesta amenintator.Eveline isi indrepta imediat privirea spre el. -Il cunosti!?striga aceasta.Dolohov se stramba. -Am avut cateva tangente sa zic asa zise Dolohov printre dinti.Lily il privea pe Dolohov fara sa spuna nimic.Eveline avea ochi pentru vampir. -Zau asa nu esti cu nimic mai bun ca .. -Ce mai face sora ta? i-o taie vampirul.Din cauza socului,Eveline ramase cu gura cascata.Apoi gasi puterea sa spuna decat un singur cuvant : -Poftim!? Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|