Sunset.
23 Apr 2011, 15:39
Iulie.
  • Stateam intinsa pe pat citind intruna randurile din scrisoarea pe care mi-o trimise doctorul cu rezultatele analizelor cum ca ar trebui sa fac nu stiu ce operatie daca nu accept o sa mor.Minciuni,cum putea sa se intample asa.De ce tocmai acum cand prietenii mei venisera la mine vara aceasta.Nu imi era de ajuns ca innebuneam mai trebuia sa imi petrec o saptamana in spital prinsa de niste fire,sa vad cum imi intra in corp.Lily statea langa pat ascultand cum Blake incerca sa ma linisteasca cititndu-mi o poveste despre niste intamplari de la Hogwarts care ma facura foarte curioasa.Fred inca mai vorbea cu parintii mei despre ce va trebui sa se intample dar il voiam cat mai curand pe tipul de pe plaja mort,cum putea sa imi fac el una ca asta.Tocmai prietenul meu,stiam ca niciodata nu ma va ierta ca nu am mai vorbit cu el de cand incepusem sa merg la Hogwarts.

M-am intors pe partea cealalta pentru a ma uita din cartea pe care Blake o avea in mana si unde se afla povestea de la Hogwarts care incepuse sa imi placa foarte mult."Cat de interesant."am murmurat eu vesela.Eram surprinsa sa vad un zambet pe buzele mele in aceasta situatie.Urmatoarea zi trebuia sa merg la spitalul din oras-Los Angles.Desigur cu mine trebuia sa vina si Blake Fred si Lily pentru ca nu acceptam nici o operatie daca ei nu veneau cu mine."De ce sunteti asa suparati?"am adaugat eu cand niciunul din ei nu scoasera niciun sunet.Nu trebuia sa fie tristi pentru mine puteam sa ma vindec oricum si asa daca nu va reusi operatia aceea si voi muri tot nu vor avea de ce sa fie tristi pentru ca nu ii voi uita si nu ii voi parasi."Zambiti dragi mei."am murmurat eu vesela ridicandu-ma din pat ignorand durerea din stomac.

Luasem chitara electrica care se afla in coltul camerei mele,era plina de praf,eram mirata ca nu luase si ea foc cand fusesem asa de speriata de acea iluzie a acelui ciudat.Un alt devorator al mortii?Dar nu putea pentru ca unul dintre prietenii mei l-ar fi cunoscut.Atunci un alt vrajitor de care nu stiam.Sau poate ca in momentul asta visez.Oare daca pun pe unul dintre ei sa ma ciupeasca ma voi trezi in patul meu si ma voi bucura de razele de soare care intra in camera mea cu vedere la ocean.Si daca aceasta este realitatea?Trebuie sa iubesti viata si cu rele si cu bune.Trebuie sa iti placa pentru ca altfel nu poti supravietui pe aceasta planeta cu reguli nedrepte.M-am intors in patul meu punandu-mi chitara in brate pentru a canta la ea,in minte aveam niste versuri pentru tot ceea ce se intampla acum.Lumea e nedreapta.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 14:39
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 15:23
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 16:09
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 16:50
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 18:18
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 19:17
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 20:17
RE: Sunset. - by Odette B. Malfoy - 03 Apr 2011, 21:52
RE: Sunset. - by Rachelle Hathaway - 03 Apr 2011, 22:48