The end^
24 Apr 2011, 01:08
  • Cand Heather ii spuse cum ca ar simti o satisfactie cand omoara oamenii se simti distrusa pentru ca inainte de a cunoaste pe prietenii ei nu omorase pe nimeni."Si care ar fi problema ta?"murmura aceasta dandu-si ochii peste cap.Isi scoase bagheta din cizma folosind vraja Avada Kedavra trantind-o la pamant.Daca nu avea sa taca atunci nu putea sa o lase fara sa o atace."Acum Heather mai poti sa-mi citesti gandurile?"zambi aceasta,nu putea sa ii citeasca mintea invatase toata vara si nu putea sa ii atinga nicun gand nu stia daca suporta sa vada toate momentele pe care nici mamei ei nu i le-ar spune."Da ma simt mai bine cand omor persoane."spuse Katerina furioasa cand o auzi pe soimeanca injurand,se duse la ea suindu-se deasupra ei punandu-si picioarele peste mainile sale,pentru a nu se misca."Mi-ai intalnit sora?Lily Bellatrix."adauga aceasta zambind stia ca daca o va chema se va simti si mai bine si Heather nu ar mai fi avut nici-o sansa."Esti moarta daca nu imi raspunzi la intrebari."spuse Katerina strangand bagheta in mana ridicandu-se de pe trupul fetei."Ce spui sa mai aducem niste prieteni?" spuse aceasta uitandu-se in jurul ei obosita.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The end^ - by Rachelle Hathaway - 23 Apr 2011, 16:11
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 23 Apr 2011, 16:27
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 23 Apr 2011, 17:23
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 23 Apr 2011, 18:35
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 23 Apr 2011, 21:49
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 23 Apr 2011, 22:19
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 24 Apr 2011, 01:08
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 24 Apr 2011, 13:33
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 27 Apr 2011, 18:49