You again
24 Apr 2011, 19:15
OOC:Just me and Bell Evans.

Lily intra in magazinul specializat in obiecte intunecate trantind usa dupa ea. Geamurile zanganira amenintator dar din fericire nu se sparsera. Magazinul era slab luminat plin cu obiecte ciudate. O usa se dechise si aparu un barbat scund si brunet destul de plinut si ochii de un verde inchis i se marira de groaza cand o zari pe Lily. Aceasta era aici sa ia un pachet extrem de periculos care nu ar trebui sa ajunga in mainile altcuiva sub nici o forma. Viperina isi scoase bagheta din buzunarul robei si o indrepta spre barbat intrebandu-l unde ii este pachetul. Isi daduse seama din privirile acestuia ca ori il pierduse ori ii fusese furat sau altcineva il luase. Barbatul isi scoase si el bagheta si o privi cu raceala pe Lily.
"Unde imi este pachetul?" intreba pe viperina pe un ton glacial.
"A venit cineva si la luat in numele tau." incepu el cu o voce tremuranda.
Lily ofta zgomotos apoi inchise ochii respirand adanc incercand sa isi pastreze calmul.
"De ce i l-ai dat? Cine era?" aproape tipa Lily, nu reusea deloc sa se calmeze.
"M-a torturat pana i l-am dat si mi-a spus ca daca spun ma omoara." replica barbatul cu o voce mica.
"Pai mai bine mori. Ce-ar fi sa te torturez si eu acuma pana imi spui cine l-a luat!?" izbucni Lily aruncand o privire pe fereastra sa vada daca strada e pustie.
"Crucio!" striga viperina facand-ul pe barbat sa cada pe podeaua prafuita, urland de durere.
"Cru..." incepu ea pentru a doua oara dar se opri cand usa magazinului se deschise....

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
You again - by Odette B. Malfoy - 24 Apr 2011, 19:15
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 19:32
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 23:41
RE: You again - by Bell Evans - 25 Apr 2011, 23:15
RE: You again - by Bell Evans - 29 Apr 2011, 20:24
RE: You again - by Bell Evans - 20 May 2011, 15:13
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 24 Apr 2011, 23:13
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 25 Apr 2011, 16:23
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 27 Apr 2011, 16:14