|
|
24 Apr 2011, 19:32
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- "-Opreste'te" spuse o voce rece, din spatele ei.
Fata se intoarse, tinand in continuare bagheta ridicata. O privi cu ura in timp ce barbatul din spatele tejghelei incerca sa se tarasca intr'o incapere din spatele magazinului.
"-..iar tu nu pleci nicaieri" continua tanara, indreptandu'si privirile spre el.
Aproba usor din cap, uitandu'se cu disperare la ea. Bell inchise usa si privi atenta in jur.
Era acelasi magazin ca in acea seara; aceleasi rafturi, aceeasi marfa. Pana si acelasi miros inchis, de vechi. Nu avusese ocazia sa se mai intoarca acolo dupa ce gasise horcrux'ul lui Porrin. Insa acum se ivise ceva neasteptat.
"-Cine esti?" o intreba cu o voce plina de curiozitate eleva care statea in continuare cu bagheta ridicata; considerase ca era eleva, din moment ce avea roba de la Hogwarts pe ea. Si, pe deasupra, minunatele insemne de la Viperini brodate atent in partea stanga.
Pufni usor, scotandu'si la randul sau bagheta din buzunar.
"-Nu cred ca ai de unde sa ma cunosti; dar am fost si eu la Hogwarts, pana anul trecut" murmura Bell, incet. "Sunt Bell Evans, desi nu prea are sens sa iti spun numele meu" continua ea, la fel de incet. "Tu?"
Viperina paru sa ezite; insa dupa o mica pauza ii raspunse.
"-Lily..Lily Malfoy" spuse ea, cu un glas hotarat.
Fosta cercetasa aproba usor din cap, dupa care se indrepta cu pasi mici spre tejghea. Era plina de praf, la fel ca toate obiectele din acea pravalie de pe Aleea Nocturn. Incepea sa se gandeasca de ce venise acolo. Iar cand isi aminti se intoarse spre vanzator.
"-Tu" porunci ea. "Cine a luat un pachet dupa care trebuia sa vina aceasta domnisoara?" continua Bell, intorcandu'se spre Lily.
Fusese anuntata de asta; membrii Ordinului dadusera alarma chiar de dimineata.
"-E important.." sopti tanara, privind'o pe Lily.
|
|
Messages In This Thread |
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 19:32
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|