You again
24 Apr 2011, 23:13
"Bell, oricat ti s-ar parea de ciudat sa stii ca stiu cateva lucruri despre tine." zise viperina fara sa se uite la Bell, in schimb il privea cu ura pe omul de dupa tejghea care nu raspunse la intrebare fostei cercetase.
"Stiu, ca ai fost la Cercetasi stiu ca te intelegi cu Rosalie Andrews. Stiu despre Porrin stiu ca Charles ti-a facut mult rau." continua Lily facand-o pe Bell sa se incrunte putin.
Viperina se uita in continuare la omul de dupa tejghea si observa ca se crispa la fata cand auzise de Charles si de Porrin. Deci era mana lor la mijloc? 'De ce mereu ei!?" se intreba Lily in gand apoi il intreba pe barbat daca ei au venit si au luat pachetul. Acesta facu ochii mari de groaza si nu spuse nimic, doar aproba usor din cap. Viperina injura pe infundate.
"Ai fost suficient de idiot incat sa le dai pachetul?" intreba Lily punand accent pe cuvantul idiot.
"M-au obligat! Mi-au spus ca ma omoare!" striga el pe un ton disperat.
Lily stranse cu putere manerul baghetei incercand din rasputeri sa se abtina si sa nu il mai atace cu blestemul Cruciatus. Totusi daca nu avea sa-i spuna ce vroia atunci recurgea la aceste metode chiar daca Bell era sau nu de acord cu ea.
"Unde, sunt acum?" intreba viperina

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
You again - by Odette B. Malfoy - 24 Apr 2011, 19:15
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 19:32
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 23:41
RE: You again - by Bell Evans - 25 Apr 2011, 23:15
RE: You again - by Bell Evans - 29 Apr 2011, 20:24
RE: You again - by Bell Evans - 20 May 2011, 15:13
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 24 Apr 2011, 23:13
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 25 Apr 2011, 16:23
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 27 Apr 2011, 16:14