The new one
|
25 Apr 2011, 21:15
|||
|
|||
Tora isi croia durm printre elevi, incercand sa gaseasca un compartiment liber. Toate erau ocupate.
"Aaaaahhhh... Nu o sa gesesc niciodata un loc!" isi spuse aceasta in gand. Incerca sa se calmeze, gandindu-se la toti prietenii ei pe care ii va revedea in scurt timp. Intr-un final gasi un compartiment. Inauntru era o singura fata, si Tora canstata ca era o nou venita dupa felul cum cerceta compartimentul. Parea cum viseaza cu ochii deschisi. Stia cum era. Facea asta in fiecare zi. Isi aminti cum a fost primul ei an aici. Emotiile erau coplesitoare. Se trezi din visare ( Chiar si in acest moment visa!) si intra usor, incercand sa nu o deranjeze pe fata. Insa cand sa inchida usa, aceasta se tranti dandu-i desteptarea micutei fete. Isi intoarse privirea uimita spre Tora. "Buna... Scuze ca te-am deranjat!" spuse aceasa rusinata. "E atat de greu sa gasesti un compartiment." Fata nu parea sa-si fi revenit din vis. "Ohh... Cum am putut sa uit. Trebuia sa ma prezint cum trebuie. Eu sunt Tora!" spuse aceasta intinzand mana. Un moment de tacere urma. "Iar tu esti...?" Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The new one - by Colin Hawkeye Rovson - 25 Apr 2011, 20:20
RE: The new one - by Tora Chang - 25 Apr 2011, 21:40
RE: The new one - by Colin Hawkeye Rovson - 25 Apr 2011, 21:55
RE: The new one - by Tora Chang - 25 Apr 2011, 22:21
RE: The new one - by Colin Hawkeye Rovson - 27 Apr 2011, 10:12
RE: The new one - by Melisse Y. Carter - 27 Apr 2011, 18:51
RE: The new one - by Colin Hawkeye Rovson - 27 Apr 2011, 20:29