Three seconds, three days
26 Apr 2011, 04:05 (This post was last modified: 26 Apr 2011, 04:07 by Valentino Gaunt.)
Dupa un adevarat festin , satul de mancare mi-am luat ramas bun de la Rose pana a doua zi de dimineata , am traversat inapoi gradina si am ajuns in fata unei cladiri mari , vechi ce se asemana mai mult unui conac uitat de lume . In schimb , odata intrat intruntru am ramas socat de frumusetea interiorului . . . extenuat (poate din cauza ca a trebuit sa imi car singur bagajele fara ajutorul vreunui spiridus de casa) m-am intins in patul 4x4 si m-am trezit odihnit a 2a zi dupa pranz. Ziua a trecut destul de repede . . . nerabdator pentru seara ce urma m-am trezit in fata oglinzii chinuindu-ma sa imi fac un nod la cravata . Mi-am pus sacoul negru din piele de dragon , m-am parfumat , am adoptat o atitudine ferma si am ajuns intr-o curte cu un mic foisor inconjurat de tufe de trandafiri frumos inflorite , plina de lumini si decoratiuni pentru un bal de seara . In fata mea era o arcada prin care multi tineri treceau si se indreptau catre Sala Balului . Imi verific ceasul incrustat cu pietre pretioase cand aud o voce in spatele meu.

"Buna" spune ea.

Era Rose. M-am intors indata si pret de cateva secunde nu am putut sa scot nici un sunet. Arata superb , am ramas inlemnit admirand-o. S-a uitat ciudat la mine pentru un moment , atunci mi-am revenit si i-am zambit si mi-am facut curajul sa o intreb cu glasul usor tremurand si intinzandu-i bratul:

"Vrei sa ma insotesti la bal?"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Three seconds, three days - by Valentino Gaunt - 26 Apr 2011, 04:05