|
26 Apr 2011, 10:50
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Vreau sa stiu cine ma dus la Azkaban.Numa asta ii spuna Tamarei in minte.Ray chiar si-o merita,trebuia sa stea acolo,nu trebuia sa evadeze si chiar asa cum de reusise sa scape,Azkaban este un loc bine pazit.Nimeni nu putea iesi de-a colo,numai daca era extraordinar de puternic ceea ce o facu pe Tamara sa se cutremure de spaima.Cand Eveline il intreba cum scapase,o stranse de mana privind-o dandu-i de stire ca trebuia sa atace la urmatoarea,isi scoase bagheta cu grija afara pentru a nu observa devoratorul."Pur si simplu."spuse Ray cu zambetul pe buze.Tanara era asa de furioasa pe el,chiar in acest moment se gandea ce vraja sa foloseasca impotriva lui,macar sa-l atinga putin se gandi ea.
"Daca imi veti spune cine m-a trimis la Azkaban va voi lasa in viata."spuse pe un ton glacial punandu-si bagheta deoparte.
Nu credea niciuna din fete ca le va lasa in viata chiar daca ele nu fusesera cele care il trimisese.Cand mana lui Eveline o stranse foarte tare pe a astropufei."Imperio."spuse Tamara intreptand bagheta catre devorator dar nu lasa in fata noastra decat un suvoi de fum negru."Usurati-mi mie munca si spune-ti."adauga in soapta Ray apucand-o pe Tamara de par punand bagheta la gatul ei intreptand-o putin si catre Eveline care era ingrozita de ceea ce vedea."Eu am fost!" tipa Tamara punandu-si mainile pe bratul devoratorului care o tinea de gat."Moarte placuta."fu tot ce spuse devoratorul cu buzele lipite de urechea fetei,dar fu oprit de tipatul de disperare al celeilalte fete.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|