Un nouveau départ
26 Apr 2011, 12:51
  • Praful se ridica de pe podeaua veche in timp ce fata inainta. Ii arunca o privire plina de dispret lui Orion care inca statea proptit in acelasi scaun de dimineata.
    “ Trebuie sa ajungem la gara” spuse fata smulgandu-i acestuia bautura din mana.
    Orion scoase un marait, iar apoi ridica bagajele stapanei. Barbatul mergea cu pasi mari si repezi parca dorind s-o lase pe fata in spate. Se parea ca stradania lui era inutila, fata mergea in ritm cu el tragand din cand in cand o gura mare de aer.
    “ Cred ca am ajuns” spuse barbatul cand vazu gara Londrei.
    “ Orion, asta nu este posibil. Pe biletul meu scrie 9 ¾. Nu am nici cea mai vaga idee cum s-a produs aceasta confuzie. Este imposibil ca acest peron sa existe” spuse indignata stapana aruncandu-i priviri uracioase servitorului sau.
    Barbatul, insa, n-o asculta. Continua sa mearga tinand strans cele doua valize de care era agatat. ’Ce prostii zice. Nu stie nici unde ii este capul.’ se gandi el amintindu-si de clipele frumoase petrecute la Hogwarts in compania colegilor sai astropufi.
    “ Orion, tu nu ma asculti. Vreau chiar acum sa te duci la directorul acestei gari si sa-i ceri explicatiile cuvenite” tipa fata la bietul servitor.
    Barbatul se uita putin dezorientat la ea, iar apoi lasa valizele pe podeaua rece a garii, chiar langa stalpul dintre peroanele 9 si 10. “ Cred ca a venit timpul sa va descurcati si singura, domnita” zise el, iar apoi pleca refuzand sa arunce vreo privire in urma.

OOC: Sa continuie un viperin...

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Un nouveau départ - by Astrid Eir Osmund - 26 Apr 2011, 12:51
RE: Un nouveau départ - by Antoine R. Malfoy - 26 Apr 2011, 15:24
RE: Un nouveau départ - by Astrid Eir Osmund - 26 Apr 2011, 16:26
RE: Un nouveau départ - by Antoine R. Malfoy - 28 Apr 2011, 10:19