Un nouveau départ
26 Apr 2011, 15:24
Antoine se pregati din nou sa paseasca pe frumoasele coridoare ale Hogwartsului, dar, mai intai va trebui sa urce in celebrul Express de Hogwarts ! In fata peretelui care dupea spre peron se afla o fatacare parea a fi in anul I, deoarece nu stia cum sa intre pe peron.
  • "-Bonjour ! Este totul in orrrdine ? Nu este deschis pasajul de astepti aici ?" intreba Antoine politicos asteptand un raspuns din partea fetei.
    "-Bonjour !" saluta Jacq indiferenta aranjandu-si parul cret de culoarea ciocolatei. ’Cine mai este si taranoiul asta ?! Si mai ales, cum isi permite sa ma bage in seama ? Si despre ce pasaj vorbeste ? Si el o fi la Hogwarts ?’ gandi Jacq continuand sa para indiferenta. "Ce pasaj ? Despre ce vorbesti ?" intreba privaindu-l cu ochii sai verzi de culoarea zmaraldului pe baiat.

OOC : Sper ca nu te superi ca am facut power-play Smile. Apropo am vorbit fara repetitie de "r" la tine ca am observat ca esti o frantuzoica invatata cu accentul englezesc Smile.

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Un nouveau départ - by Astrid Eir Osmund - 26 Apr 2011, 12:51
RE: Un nouveau départ - by Antoine R. Malfoy - 26 Apr 2011, 15:24
RE: Un nouveau départ - by Astrid Eir Osmund - 26 Apr 2011, 16:26
RE: Un nouveau départ - by Antoine R. Malfoy - 28 Apr 2011, 10:19