The revenge
26 Apr 2011, 17:14 (This post was last modified: 27 Apr 2011, 00:10 by Effy K. Dietrich.)
Deci am un nou fic Finna. Acesta va fi unul HP Smile . Şi apropo replicile le voi scrie cu iniţiala celui care o spune în faţă Smile
Characters:
Lily Potter
Rose Weasley
Meredith Castile
James Potter

The revenge

[Lily's point of view]

Am ţipat cât de tare am putut şi m-am ridicat în şezut pe aşternuturile moi şi calde ale patului. Eram transpirată toată , iar inima îmi bătea nebuneşte acompaniată de respiraţia mea greoaie. Am privit speriată în jur observând că mă aflam în camera mea. Nu fusese altceva decât un coşmar , acelaşi coşmar ca de fiecare dată. Am strâns puternic cearşaful imaculat în mână revenindu-mi în cap acea siluetă cu pelerină neagră şi fulgerul verzui luminând înspre mine.
Înainte de a mai putea face ceva s-au auzit paşi urcând scara veche şi uşa deschizându-se . Pe ea intrară două persoane care mă priveau îngrijorate, mai ales că le-am aruncat o privire care nu putea să spună altceva decât „Salvează-mă”. S- au apropiata amândouă de mine privindu-mă precaute şi mă îmbrăţişară strâns.
M: Ce s-a întâmplat? A întrebat deşi eram sigură că ştia care este cauza. Iar acel coşmar?
Am aprobat din cap privindu-le pe amândouă cu lacrimi acumulându-se în capetele ochilor.
R: Ohh...Lily... . M-a îmbrăţişat strâns verişoara şi una din cele mai bune prietene ale mele. M-a mângâiat delicat pe obraz şi mi-a şters lacrimile înainte ca acestea să cadă . O să fie bine, o să vezi! E doar un coşmar! Mi-a zâmbit încurajator şi mi-a dat drumul.
Am zâmbit la rândul meu, deşi nu eram aproape deloc sigură că avea dreptate.
M:Vrei să rămânem cu tine? M-a întrebat privindu-mă cu o blândeţe pe care nu o arăta prea des sau oricui. Era Viperină, dar avea o inimă curată şi blândă când trebuia.
Am clătinat din cap făcându-le semn că sunt bine, iar în câteva secunde au ieşit pe uşă lăsând camera în semi-întuneric. M-am uitat pe fereastră bucurându-mă cu nu era chiar beznă. Luna strălucea şi mă făcea să mă simt în siguranţă. Am tras draperiile de tot, astfel încât lumina să poată pătrunde mai uşor în cameră , apoi am analizat ce se vedea afară.
Mi-a atras atenţia un corb cu un licăr ciudat în ochii. Imediat ce a avut loc contactul vizual a croncănit şi şi-a luat zborul în văzduh.
,,Doar un corb...” Am murmurat fiind sigură (sau poate nu chiar aşa de sigură) că ceea ce se întâmplase era perfect normal şi m-am întins în pat adormind în scurt timp.

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The revenge - by Effy K. Dietrich - 26 Apr 2011, 17:14
RE: The revenge - by Rosalie Vivienne Alden - 27 Apr 2011, 00:06
RE: The revenge - by Effy K. Dietrich - 27 Apr 2011, 00:12
RE: The revenge - by Eliza G. Blest - 27 Apr 2011, 15:02
RE: The revenge - by Colin Hawkeye Rovson - 27 Apr 2011, 20:43
RE: The revenge - by Effy K. Dietrich - 29 Apr 2011, 23:16
RE: The revenge - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Apr 2011, 10:30
RE: The revenge - by Eliza G. Blest - 30 Apr 2011, 11:56
RE: The revenge - by Trinity Bella Turner - 30 Apr 2011, 13:35
RE: The revenge - by Effy K. Dietrich - 10 May 2011, 13:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The deathly taste of revenge Rosalie Vivienne Alden 30 8,768 27 Dec 2011, 14:41
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  The Revenge ~ Razbunarea Jade A. Crawford 20 5,477 27 Dec 2010, 11:11
Last Post: Bella Emily Rose