Three seconds, three days
27 Apr 2011, 02:48
Am intrat inauntru si ma asteptam sa aud muzica lenta , valsuri , o atmosfera destinsa . . . In schimb , sala era plina de lumini stralucitoare , muzica ritmata data tare de abia de auzeai , foc , fum peste tot , de tavanul inalt atarnau candelabre care se invarteau . Ne-am apropiat de unul din barurile salii , cel amplasat chiar in centru , in jurul caruia erau scaune cu spatar inalt imbracate in catifea.
"Bem ceva?" ii zic eu lui Rose
"Ce?"spune ea din cauza galagiei
"Ce vrei sa bei?" o intreb
"Nu stiu. Ce iti iei si tu"
Ii fac semn baiatului din bar, si ii cer 2 Firewhisky
"Nu avem asa ceva" imi raspunde el sec.
Ma uit inspre Rose dar ea da din umeri. Atunci barmanul imi face semn sa astept 2 secunde , scoate de sub tejghea mai multe pahare de shot si unul cu picior mare. Le aseaza intr-o pozitie aparent imposibila , eu cu Rose ne uitam uimiti cum pot sa stea paharele unul peste celalalt astfel . Ne aranjeaza doua astfel de turnuri si ne intinde doua paie.
"Ce crezi ca-i asta?"ma intreaba Rose
"Nu stiu . . . sper sa nu fie prea tare" ii raspund
Din varful turnului acesta a inceput sa toarne deodata din 3 sticle de culori diferite , bauturile curgeau pana jos in paharul de la baza care incet incet se umplea cand deodata bautura s-a aprins , scantei verzi au inceput sa sara in jur,turnurile facute din pahare semanau mai mult cu o fantana in flacari . Barmanul ne-a facut semn. Atunci ne-am afundat paiele in pahar si cu ochii inchisi am tras bautura din el . In mai putin de cateva secunde am simtit ca imi ia foc gatul asa ca m-am intins dupa o sticla de apa si m-am linistit.
"7 Galeoni" spune barmanul cu un zambet triumfator pe fata
I-am intins 10 galeoni si fara glas am reusit sa gesticulez sa pastreze restul.Rose mi-a aruncat o privire usturatoare gen "esti nebun" . . . . eu i-am facut semn spre ringul de dans si incet am inceput sa ne strecuram prin multime catre ring.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Three seconds, three days - by Valentino Gaunt - 27 Apr 2011, 02:48