Lonley Night
|
27 Apr 2011, 15:35
|||
|
|||
Eveline o privi pentru un minut care i se paru o ora pe Lily.Si ea era obosita,defapt era moarta de oboseala ca sa se exprime la fel ca Lily.Isi imagina patul calduros din dormitorul fetelor din Turnul Cercetasilor si parca picioarele sale vroiau sa o duca spre castel.Privi cerul care acum numai era asa intunecat.Defapt afara incepea usor-usor sa se faca dimineata.Probabil ca era vreo 4 dimineata.
Eveline aproba scurt din cap si se aseza langa Lily lasandu-si capul pe spate si inchizand putin ochii.Nu vroia sa stea foarte mult asa de teama sa nu o ia somnul. -Si acum? intreba Lily usor. -Acum .. stam.Sti .. cred ca ai dreptate.Cred ca Dolohov a plecat mormai Eveline care se invinuia pe ea insasi ca avusese incredere in el si acesta le lasase balta. -Lasul .. mormai Lily nervoasa. -Totusi am avut noroc .. am scapat de Victor zise Eveline cu o urma de usurare in glas.Lily ofta si ea usurata si Eveline aproape ca o vazu dand din cap. -Cred ca mai e putin si se face dimineata mormai din nou Lily. -Nu conteaza .. ce e cert e ca azi voi dormi toata ziua zise Eveline si Lily rase usor,aproband-o. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silence in the night | Dimitri Belikov | 14 | 3,078 |
26 Aug 2012, 19:52 Last Post: Dimitri Belikov |
|
A night like this | Oswin A. Cameron | 19 | 3,997 |
29 May 2012, 18:51 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|