You again
|
27 Apr 2011, 16:14
|||
|
|||
Se opri putin din mers privind prin fereastra murdara a magazinului sa vada daca nu era cineva pe alee si atunci vazu. Vazu doua siluete indreptandu-se spre magazin.
"Bell..." incepu Lily dar nu mai apuca pentru ca fereastra se sparsese imprastiind mii de cioburi in jur. Cele doua fete isi acoperira capul cu mainile. "Esti bine?" intreba viperina uitandu-se la fosta cercetasa care nu avea decat o mica zgarietura pe mana. Aceasta dadu aprobator din cap apoi ii facu semn cu bagheta sa se uite in spate. Lily reactiona imediat isi scoase bagheta din buzunarul robei si vru sa arunce un blestem dar fu oprita de Bell. Fata o atentiona apoi se uita putin urat la ea. "Nici cand este vorba de ei nu esti de acord?" intreba viperina dandu-si ochii peste cap. Bell o privi cu raceala apoi se intoarse spre cei doi care tocmai intrasera in magazin. Lily il privi pe Porrin cu ura apoi se uita la Charles si incepu sa rada in hohote amintintdu-si de ultima data cand se intalnisera. Fosta cercetasa o privea suspicios iar Charles si Porrin o priveu cu ura. "Stie bunul tau prieten, Porrin ce-ai facut acum putin timp?" intreba Lily oprindu-se din ras. Charles facu ochii mari, Porrin il privi cu interes iar Bell o privea nedumerita pe Lily. "Dupa fata ta, Porrin, nu cred ca ti-a spus ca ne-a ajuatat, pe mine si pe Ema sa-ti distrugem un Horcrux." spuse Lily. "Minti." spuse Porrin fierband de furie. "Era prima ta bagheta, nu? Dupa ce am incercat ceva sa o distrugem a aparut un dragon apoi cu mult ajutor din parte lui Charles l-am omorat si astfel ti-am distrus bagheta. Acum ma crezi?" zise viperina zambind satisfacuta. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
You again - by Odette B. Malfoy - 24 Apr 2011, 19:15
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 19:32
RE: You again - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 23:41
RE: You again - by Bell Evans - 25 Apr 2011, 23:15
RE: You again - by Bell Evans - 29 Apr 2011, 20:24
RE: You again - by Bell Evans - 20 May 2011, 15:13
RE: You again - by Odette B. Malfoy - 24 Apr 2011, 23:13