Secrete dezvaluite.
|
27 Apr 2011, 18:06
|||
|
|||
Eveline se retrasese in camera sa unde totul parea neschimbat.Totul era asa cum isi amintea ea ca era atunci cand venea in vacante aici.Totul cu exceptia unul lucru.
Fata nu putu sa nu admita ca nu se simtea putin incomoda la vederea scenei tata-fiica din hol.Nu vroia sa fie egoista,ii parea bine ca Mell avea ambii parinti in viata dar parca nu era locul ei acolo si nu vroia sa vada scena aceea.Desi se resemnase,inca ii era greu.Mai intai sora sa,acum tatal sau.Cel putin mama sa era inca aici cu ea.Si nu va lasa pe nimeni sa ii omoare mama,chiar daca asta insemna sa renunte la scoala pentru a fi mereu langa ea.Totusi vroia razbunare.Asa cum isi razbunase in trecut sora,asa isi va razbuna acum tatal. Eveline se lasa sa cada in coltul intunecat al camerei unde avea o vedere buna pe fereastra ce dadea afara,unde incepuse sa ninga mai tare.Se gandi la multe chesti si multe intrebari ii venira in minte.In primul rand ce cautau parintii Melissei aici?De ce se purtau asa straniu?Si mai ales,de ce ii dadeau lui Eveline senzatia ca se cunosc de mai mult timp si ca ascund ceva de ea si de Melisse? Un ciocanit in usa o facu pe Eveline sa tresara.Usa se deschise si de dincolo de ea aparu Melisse care nu parea in apele sale.O privi ingrijorata pe Eveline apoi veni si se aseza langa ea.Pentru un timp,cele doua ramasera in tacere,Eveline privind pe fereastra.Apoi,simtindu-se datoare fata de Liss,ii vorbi. -Imi pare rau .. doar ca nu ma simt prea bine.Sti mai intai sora mea acum tata.M-am obisnuit dar .. este greu concluziona Eveline.Mell ofta. -Nu trebuie sa iti ceri scuze.Este normal,ai trecut printr-o perioada grea si nu te invinovateste nimeni pentru cum te comporti zise ea si Eveline ii zambi. -Ai cumva senzatia ca parintii nostri ascund ceva? mormai Eveline vrand sa ii spuna cuiva parerile sale. -Acum ca ai adus vorba,da .. mormai la randul sau Melisse.Eveline se ridica. -Haide in curte,sa facem o plimbare ii zise ea Melissei.Fata parea ca vrea sa o contrazica dar apoi se ridica si iimpreuna cu Eveline iesira din camera. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|