The end^
27 Apr 2011, 18:49 (This post was last modified: 28 Apr 2011, 10:01 by Rachelle Hathaway.)
  • Tamara ura comportamentul lui Heather,prefera sa stea acum cu ceilalti viperini care sunt mai rautaciosi.Decat sa stea si sa asculte vaicarerile soimencei.Parea sa se creada mai buna decat ea la magie."Daca as chema-o in acest moment ti-ai fi dorit sa mori.spuse aceasta printre dinti.Ce ura cel mai mult pe lumea aceasta erau persoanele ingamfate si cei care se luau de prietenii ei cei mai buni,mai ales cand se aducea vorba despre prietena ei cea mai buna ca o sora-Lily.Parea sa fie atat de naiva ,ii trecu prin minte tinerei cand tot incerca sa se omoare nu isi dadea seama ce face.Pana cand ii veni o idee Tamarei,zambi calcand bagheta soimencei ducandu-se la locul unde se afla acel devorator."Fie cum vrei tu."spuse plictisita dandu-si ochii peste cap punandu-si picior peste picior cand se aseza pe jos."Apropo am omorat sase devoratori la viata mea nu cred ca ar fi greu sa scap de tine."spuse aceasta batjocoritor,ura uneori comportamentul acesta dar se saturase sa fie luata in joaca doar pentru casa unde se afla."Si sa mai spui numele lui Lily."murmura aceasta ignorand orice injuratura sau jignire la adresa ei.
    Ooc:Heather poti sa fi putin mai draguta,cum crezi ca as putea sa omor,tu tot continui sa o tii pe asta. :|

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
The end^ - by Rachelle Hathaway - 23 Apr 2011, 16:11
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 23 Apr 2011, 16:27
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 23 Apr 2011, 17:23
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 23 Apr 2011, 18:35
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 23 Apr 2011, 21:49
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 23 Apr 2011, 22:19
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 24 Apr 2011, 01:08
RE: The end^ - by Fleur Delacour - 24 Apr 2011, 13:33
RE: The end^ - by Rachelle Hathaway - 27 Apr 2011, 18:49