What I've done.
|
27 Apr 2011, 20:50
|||
|
|||
Devoratorul se plimba prin incapere gandind de zor in timp ce Eveline si Tamara il priveau cu o usoara teama.Se gandeau oare ce va face,daca le va crede si va pleca,lasandu-le pur si simplu acolo sau le va omori inainte de a fugi.Dupa cateva clipe de gandire,Ray se opri si isi indrepta bagheta spre Tamara care ingheta.Eveline deveni si ea ridiga si intreba cu o voce tremuranda :
-Ce vrei sa faci? -Pai daca va voi lasa pur si simplu sa plecati cum veti ajunge la Hogwarts veti striga in gura mare ca am scapat.Si asta nu imi place spuse el tinand inca bagheta fix spre Tamara.Eveline stiu din prima clipa ca Ray se gandise la o vraja de stergere a memoriei. -Cum spuneam si mai devreme,esti isteata i se adresa el lui Eveline si aceasta intelesese ca ii citise gandurile.Il privi cu ochi lipsiti de expresie si acesta ranji. -Chiar crezi ca vom spune ceva? intreba Tamara usor.Ray isi indrepta privirea spre ea si dupa cateva secunde se incrunta. -Bineinteles ca nu vom spune zise Eveline,de parca raspunsul era mai mult decat evident.Ray le masura pe amandoua apoi isi lasa usor bagheta jos.Parea sa regrete totusi ca nu o va folosi pe ele. -Va previn : daca m-ati mintit in legatura cu Dementori .. sau daca spuneti cuiva ceva .. voi sti zise el si le facu un mic semn din bagheta,spre usa.Cele doua iesira din nou in padurea care acum numai era scaldata de razele soarelui.Ray veni in urma lor,le mai privi o singura data apoi isi indrepta bagheta spre un copac care se afla in apropiere de Tamara.Copacul incepu sa cada rapid in timp ce cu un ultim ranjet,devoratorul disparu si Eveline se repezi sa o dea pe Tamara la o parte din raza pomului. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|