|
28 Apr 2011, 09:59
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Ema o intreba pe astropufa cum o mai duce daca se descurca la ore si cu temele care erau atat de multe si se mareau pe zi ce trece.Dar se descurca cu profesori la fel.Temele reusea sa le faca asta daca nu adormea de obosita ce era dupa fiecare zi.Dar invata asa de multe nu prea raspunde la ore pentru ca era pre ocupata sa invete la altele.Era totul numai o ameteala pentru Tamara,reusea cu greu sa se descurce.Isi facuse prieteni noi in fiecare vara mergea la prieteni cand ei la ea acasa cand ea la ei.Era totul numai o distractie.Dar simtea lipsa si celorlalte fete cu care se imprietenisera de cand era o boboaca,isi aduse aminte cand o intalni pe soimeanca.Ea fusese prima ei prietena.
"Cu invatatul ma descurc eu."spuse chicotind aceasta amintindu-si sa raspunda la intrebarea soimencei.
"Fiecare vara este extraordinara,multi prieteni,distractie."spuse aceasta visatoare zambindu-i Emei cand pomeni de prieteni.
"Am invatat si eu mai multe vrajii,am citit,m-am antrenat.spuse Tamara inumerandu-le pe degete,zambind.
Astropufa se aseza mai comod pe jos uitandu-se in alta parte asteptand ca prietena ei cea mai buna sa mai spuna ceva,dorea sa ii povesteasca niste intamamplari haioase pe care le avuse recent.Ce facuse Ema in vacantele de vara.Animalele ei cum o mai duceau daca sunt cuminti daca au patit ceva,sperand ca nu aveau nimic grav.Voia sa afle de leopardul fetei sau de catelusa ei.Avea atat de multe sa o intrebe incat nici nu stia cu ce sa inceapa.Statu putin pe ganduri intreband-o ce mai face celelalte animale ale ei si Artemait cum si de ce incepuse sa se comporte asa de ciudat deodata.Stia ca toata ziua prin hambar zbura impreuna cu bufnita ei,jucandu-se intruna."Ce mai fac celelalte animale ale tale?"intreba tanara cu zambetul pe buze aducandu-si aminte de cele mai haioase momente cu ele.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|