Ce cred personajele din Harry Potter despre tine? [eng]
|
28 Apr 2011, 17:58
|||
|
|||
AM DAT pe google traducere si uite ce mi-a iesit cu un copy paste acolo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cedric Diggory: Este atât de în dragoste cu tine. El va ucide pentru tine. El este de protecţie de tine si el devine foarte gelos atunci când stau cu ceilalţi băieţi.
Harry Potter: Ii place foarte mult. El doar iubeste cum arati, ce dulce eşti, şi cât de inteligent eşti. El mereu vise de tine şi el împreună. Ron Weasley: crede că eşti bine şi foarte inteligent. Ajuta-l, uneori, cu temele sale care este recunoscător pentru. Hermione Granger: crede ca esti extrem de inteligent şi doreşte ea ar putea fi tu. Tu studiu cu ea tot timpul şi voi lua de-a lungul mare. Ginny Weasley: Nu ştiu cu adevărat că ai mult, astfel încât ea nu are nici o opinie pe tine. Fred şi George Weasley: Nu vă plătească orice minte, cu excepţia glumă ocazionale. Ei cred că tu nu poate lua o glumă, astfel încât acestea să nu te deranjează prea mult. Neville Longbottom: crede că eşti într-adevăr inteligent şi foarte frumos. El întotdeauna vă cere ajutorul cu temele sale. Seamus Finnigan: nu te cunosc deloc, dar a vazut joci Vajthat şi crede că eşti destul de bine. Dean Thomas: nu te cunosc deloc. Oliver Wood: crede că eşti adversar bun si-aţi întrebat, dar pe Cedric l-au bătut pentru tine. El încă te place foarte mult şi încearcă să arate de la Quidditch. Cho Chang: Este adevărat că eşti gelos cu Cedric, dar o face nebun că ea nu are nici un alt motiv de a nu vă place. Ea este, de asemenea, ferice de voi, în casa ei, pentru ca esti foarte bun la Vajthat. Luna Lovegood: crede că eşti foarte inteligent şi întotdeauna fericit. Ea nu te-a văzut fără un zambet pe fata ta. De asemenea, ea crede că eşti bun la Vajthat. Draco Malfoy: Crede ca esti un Goody-bun. El crede că v-ar fi mai bine în Viperinilor. El minte într-adevăr vă că, deşi de mult. Pansy Parkinson: nu are niciun motiv să te urăsc sau ca tine asa ca doar nu plăteşte nici mintea. Crabbe şi Goyle: Nu stiu cu adevarat tine la toate, dar ei cred că sunt foarte draguta. Blaise Zabini: crede că eşti un know-it-toate ca Hermione. Deci, el destul de mult te urăşte. Dumbledore: crede ca sunt foarte inteligente şi dulce. El vrea ca tu să fie în scopul de a ajuta la înfrângerea lui Voldemort. McGonagall: Crede ca ai o bucurie de a avea în clasa ea dă întotdeauna puncte de casa ta pentru că aţi răspuns la majoritatea întrebărilor întreabă ea. Hagrid: Nu stii prea bine doar cu excepţia faptului că eşti destul de bine cu animalele. Trelawney: prezice cineva apropiat va muri sau să fie rănit grav în viitorul apropiat. Dobby: Nu stii. Sirius: Are doar auzit de tine de la Harry. Voldemort: Este un pic ingrijorat despre tine, dar nu prea mult. Prietenul tau: Cedric Diggory Dvs. cel mai bun prieten: Hermione Granger Dumneavoastră Enemy: Nimeni nu Casa ta: Cerectasa |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|