| 
					Poezii si altele...
				 | 
| 
					28 Apr 2011, 22:22 
| 
 | |||
| (28 Apr 2011, 22:11)Georgya Potter Wrote: Sti ceva Daniel?......Sincer mi'as dori foarte mult ca tot ceea ce ai spus sa fie un comentariu sincer asupra poeziilor pe care le scriu eu. Mi'ar parea infinit de rau sa stiu ca toate cele de mai sus sunt spuse in calitate de scriitor nemultumit de sfatul pe care i la dat un fan si nu de un cititor care isi face o prima parere asupra operelor lirice pe care le'a citit. Nu are legatura una cu alta.Indiferent de orice,fiecare are dreptul la o parere,si probabil ca parerea se mai schimba,dar e bine sa spui parearea care iti vine prima in minte.Deci tot ce am scris mai sus este exact ceea ce am gandit in acel moment,fara sa fi dorit sa te jignesc,sau sa ma razbun  Iar despre motivele "evidente",m-am referit la faptul,ca pana si Eminescu are "n" greseli.Dar,la urma urmei,daca prin ceea ce faci,poti imbogati imaginatia cuiva,il poti face sa isi traiasca altfel interiorul,retraind ceva,regasindu-se in ceea ce scrii,sau doar provocandu-i o stare de bine sau macar o mica satisfactie,poti spune ca nu mai conteaza acele "n" greseli. Poezia ta,ultima,pe care ai scris-o,mi s-a facut remarcata de catre subcosntientul meu,astfel incat,am spus ca este "peste" celelalte poezii.Este doar opinia mea. Iar despre greselile evidente,ar mai fi de zis ca greseli sunt peste tot,nimeni nu a reusit inca sa atinga perfectiunea,iar doua poezii nu pot fi comparate,decat daca au aceeasi tema. Eu iti urez succes,iar despre "Dreptul la replica",asa cum il ai si dupa acest post,pot spune ca te-ai grabit sa-l aduci in discutie,cata vreme nu a fost un atac,ci doar o parere sincera si personala  (28 Apr 2011, 22:11)Georgya Potter Wrote: ~PS: Nu numar strofele, nici nu reiau poezia sau schimb ce nu imi place din ea. In momentul in care iau pixul in mana nu imi mai propun nimic, pentru ca stiu deja tot ce voi scrie, fara a fi nevoie de nici finisare. Nici nu am spus asta.M-am referit la numarul silabelor.Este clar pentru mine,ca in momentul in care ai pus pixul jos,acesta se mai ridica doar dupa ce imaginatia atinge limita penibilului,deci nu iti propui nimic dinainte,totul vine de la sine  . Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.] | |||
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 | 
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Poezii | Daniel Cruplud | 93 | 42,596 | 04 Jun 2012, 23:30 Last Post: Daniel Cruplud | |
| Poezii si alte aiureli | Katya Sokorov | 13 | 4,784 | 20 Dec 2010, 18:24 Last Post: Katya Sokorov | |
| Poezii | Kasumi Mikoto | 8 | 2,769 | 03 Dec 2010, 18:18 Last Post: Dianne D. McLarren | |
| Poezii | Jenny Spring | 7 | 2,795 | 01 Oct 2010, 09:02 Last Post: Bella Emily Rose | |
| Inspiratie fulger. Poezii | Kasumi Mikoto | 66 | 15,349 | 03 Jun 2010, 16:27 Last Post: Lizzie Craig | |
| Poezii | Myriam Sowdware | 9 | 2,738 | 09 Feb 2010, 21:51 Last Post: Bella Emily Rose | |
| Poezii DNG | Welow DNG | 12 | 4,458 | 09 Dec 2009, 00:55 Last Post: Isabella River | |