Eu, gandurile mele si inca cineva
|
30 Apr 2011, 10:26
(This post was last modified: 30 Apr 2011, 10:27 by Anaella L. Hathway.)
|||
|
|||
"Oare sa-i spun? Nu cred ca ar trebui sa o ingreunez pe Eliza cu problemele mele dureroase si in plus poate va crede ca sunt mult prea nerabdatoare ca sa astept" gandi Anaella. "Dar totusi..."
-" Ok uite ce s-a intamplat... In vacanta de Paste am mers la bunicii din partea tatalui-Incuiati- acolo am multi prieteni printre care o fata Emy- de varsta mea - si doi baieti mai mari Harry- 13 ani Josh-15 ani. Am petrecut foarte bine impreuna am jucat fotball, ne-am tachinat, ne-am distrat. In fine in vara eu am fost impreuna cu Josh... probabil tu nu stii nu erai pe atunci la Hogwarts dar acolo am stat toata vacanta, dar la sfarsitul ei eu si Josh ne-am certat urat rau de tot... ne-am despartit... si toate alea... acum ne-am impacat dar parintii mei nu mai il accepta deoarece a facut in vara tot posibilul sa ma raneasca. Acum s-a schimbat mult dar parintii nici nu vor sa auda... mai ales ca parintii lui nu sunt tocmai...... regele si regina Angliei. Acum suntem din nou impreuna dar in secret si mi-e dor foarte tare de el. Nu mai suport... Mai am de asteptat o luna... o luna foarte,foarte lunga...." spuse Anaella iar pe tot parcursul discutiei lacrimile ii siroiau. Atata durere pentru o fata asa de mica... doar 12 ani. " Iarta-ma daca te-am plictisit cu problemele mele... si te rog din inima sa nu spui nimanui nimic! " ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|