Eu, gandurile mele si inca cineva
30 Apr 2011, 13:28 (This post was last modified: 30 Apr 2011, 13:28 by Anaella L. Hathway.)
-" Da stie ca sunt vrajitoare si cred ca nu este o idee rea deloc. Iti multumesc mult! " spuse Anaella cu o urma de speranta in glas. Cateva raze ale soarelui se ivesc prin negura noptii, plina de suferinta. Nu-i venea sa creada... dupa atata plans si tristete o raza plina de speranta se ivea in viata ei.
Vedea acum o prietena adevarata in Eliza. Nu se putea sa o tradeze. De obicei Anaella isi dadea seama cand cineva mintea sau nu. Sigur Eliza era o fata buna si miloasa.
-" Si deci, Eliza...tu de ce ai venit aici? " o intreba Anaella pe Viperina.
In timp ce astepta raspunsul se gandi: " In urma cu cateva minute am crezut ca nimic nu mi se mai poate intampla mai rau de atat si acum sunt plina de speranta! "

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Eu, gandurile mele si inca cineva - by Anaella L. Hathway - 30 Apr 2011, 13:28