Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
30 Apr 2011, 16:33
Olala , e foarte amuzant ceea ce ati spus voi , dar la mine e altfel . Cand aveam varsta de 7-8 ani , na , clasa I , trebuia sa stiu sa citesc , deci parintii si mai ales sora mea mai mare , ma obligau sa citesc basme de care nu vroiam sa aud . Pur si simplu uram sa citesc carti . Imi spuneam ca nu voi citi nimica niciodata din pricina parintilor . Apoi , sora mea a luat 3 volume de la o prietena , asa zicea ea , si le-a citit noaptea . Pe mine ma deranja la culme , ca lasa lumina aprinsa si am luat si eu primul volum . La primele capitole ziceam ca e o prostie , dar apoi a inceput sa-mi placa . Traiam cu acele carti , visam , inventam continuarile . M-am uitat la filme si a inceput sa-mi placa la nebunie .
De atunci din clasa I eu am in minte numai HP Finna

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Eliza G. Blest - 30 Apr 2011, 16:33

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 1,926 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,883 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,020 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,515 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter