Eu, gandurile mele si inca cineva
30 Apr 2011, 21:09
-" Din motivul asta: M-am saturat sa plang in castel deci am decis sa plang langa lac." raspunse Anaella cu o urma de amuzament in glas, dar acesta era adevarul, ciudat dau adevarat.
Cele doua fete incepusera sa rada copios pe seama tonului Anaellei.
-" Hey si totusi ce sa scriu? Ceva cen: "Draga Josh, in sfarsit am descoperit o cale sa ne intalnim. Tu vei veni aici la Urlet de Noapte si ne vom intalni acolo. O Viperina foarte draguta... - ii facu cu ochiul Elizei- ...ma va acoperi la ore si asa mai departe. Doar ea stie despre noi. Te pup. Ne vedem atunci. Trimite bufnita inapoi cu un raspuns. Cu dragoste, Anaella" spuse Anaella facand ghilimelele necesare in aer. Cam asa ceva? mai adauga cercetasa.
Anaella se gandea la ce tocmai spuse nu parea o formulare foarte proasta dar trebuia sa mai ceara cuiva parerea, si acea persoana era Eliza.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Eu, gandurile mele si inca cineva - by Anaella L. Hathway - 30 Apr 2011, 21:09