Eu, gandurile mele si inca cineva
30 Apr 2011, 22:52
Eliza ascultase cu atentie mesajul scurt spus de Anaella . Suna cum trebuie dar na , parca lipsea ceva , putin mister , dupa gandurile Elizei .
Hmm..suna cum trebuiee intr-adevar . Dar stii , mesajele via-bufnite sunt receptionate de catre Minister . Pe unde lucreaza ai tai ? Sau mai degraba , esti cunoscuta de acestia , ma refer ca parintii tai sa aiba cunostinte cu cei din Mininster . Acesta e primul lucru . In al doilea rand poti sa ii trimiti asa mesajul , sa fie si putin codat , ca nu se stie niciodata cine pune mana pe ea inainte de destinatar : ,,Draga Josh(incepem asa )In sfarsit am reusit sa vorbesc cu profesoara McGonagall , stii , sefa casei in care apartin , ca sa merg la Urlet de Noapte , stii , locul acela bantuit , singurul din Marea Britanie , si stateam singura , asteptand sa vina o prietena . Sper sa ne mai vedem , desi stii ca parintii mei sunt foarte suparati pe tine deci nu avem nicio sansa . Dar presupun ca , de fapt nu . Mai vorbim .. Cu drag Anaella . Cred ca asa ar fi cel mai bine .. desigur , daca vrei poti sa mai modifici unde doresti . Nu ma supar , e doar o varianta . o asigura ea pe fata .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Eu, gandurile mele si inca cineva - by Eliza G. Blest - 30 Apr 2011, 22:52