Eu, gandurile mele si inca cineva
30 Apr 2011, 23:51
-" WoW... varianta ta este mult mai buna decat a mea. Ai mare dreptate cu faptul ca parintii mei au cunostinte la Minister. Mama lucreaza la Sf. Mungo si are o multime de fosti colegi la Minister. Si oricum lui Josh mereu i-au placut puzzle-urile si ghicitorile, codurile. Cu siguranta ca daca faceam ca mine parintii mei aflau imediat."
Anaella era nespus de fericita acum. Nu numai plina de speranta dar ci si de bucurie nebuna. Il va vedea curand, foarte curand chiar. Parul lui de aur, ochii de un albastru intens care mereu o duceau pe Anaella intr-o lume paralela. Toate astea le va putea vedea din nou in curand.
-" Abia astept! " mai adauga Anaella cu un zambet frumos, zambetul ei special pe care il arata numai cand era in culmea fericirii. Doar de o saptamana nu l-a mai afisat, din saptamana cand era aproape de Josh. Cand au fost in aceeasi echipa de fotball... Ce momente frumoase! Toate s-au intamplat cu mai putin de o saptamana in urma si cu toate astea Anaellei i se parea ca trecusera ani, chiar decenii. Zambetul ei dragalas pe care de cateva ori il aratase si la Hogwarts, dar cand era langa Josh acel zambet il arata non-stop.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Eu, gandurile mele si inca cineva - by Anaella L. Hathway - 30 Apr 2011, 23:51