Eu, gandurile mele si inca cineva
|
01 May 2011, 17:18
(This post was last modified: 01 May 2011, 17:18 by Anaella L. Hathway.)
|||
|
|||
Anaella se uita atent la hartia alba. Cu toate ca stia ce trebuia sa scrie mana nu vroia sa scrie. Oare de ce? Poate de emotie. Cercetasa lua o gura mare de aer, lua pana si incapu sa scrie. Ca de obicei caligrafia scrisului ei cam lasa de dorit. Oricul Josh ii cunostea scrisul, astfel el va sti ca nu e o cursa de la cineva.
Termina de scris scrisoarea intr-un timp record, cand era nerabdatoare sa faca ceva, Anaella nu statea deloc pe ganduri. " Oare ce va zice Josh cand va primi scrisoarea, oare va intelege mesajul? Nu pot decat sa sper ca eva fi la fel de descurcaret ca intotdeauna." Cercetasa ii inmana Elizei hartia pe care era scrisa mesajul care trebuia sa ajunga la Josh. -" Iti multumesc mult, Eliza! " spuse Anaella cu lacrimi in ochi, de data aceasta de bucurie. Cele doua fete se imbratisara. Aceasta legatura de prietenie dintre cele doua nu va disparea niciodata. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|