Intalnire pe ascuns
01 May 2011, 20:12
Scarile vechi scartaiau sub picioarele fetelor. Zgomotul era foarte sacaitor. Dupa ce au excaladat scarile fetele au ajuns in Urlet de Noapte. Acolo Josh o astepta pe Anaella foarte nerabdator. Se vedea pe chipul lui ca abia astepta intalnirea cu prietena lui.
Baiatul cu parul de aur si ochii de azur se uita afara in speranta ca o va vedea pe Anaella. Oricat s-ar uita pe strada nu avea cum sa o vada pe Anny deoarece pasajul de la Salcia Batausa ducea in spatele magazinului. Josh avea un trandafir foarte frumos. Avea culoarea rosu ca sangele. Baiatul era imbracat intr-o camasa cu maneca scurta alba, cu carouri si in blugii preferati ai Anaellei. Si el era imbracat in acceleasi haine ca cele cu care era cand s-au cunoscut. Amandoi semanau foarte mult.
Eliza, vazand ca Anaella era prea distrasa ca sa mai mearga la Josh, o ghionti in spate facand-o atenta. Atunci Anny pleca si se aseza in fata lui Josh. Nici nu s-a mai uitat in urma sa o vada pe viperina care ii tinea pumnii stransi.
-" Salut Anny! " spuse Josh cu o oarecare ezitare, probabil de la emotii.
-" Hey!" raspunse Annaella prietenoasa.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 18:13
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 18:22
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 19:07
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 20:12
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 20:44
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 02 May 2011, 15:19
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 03 May 2011, 12:52
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 04 May 2011, 13:45