Intalnire pe ascuns
|
01 May 2011, 20:44
|||
|
|||
Eliza's POV
In sfarsit , am ajuns la locul intalnirii . In atmosfera se simtea un aer statut , de vechi si nearisit . Am inghiontit-o pe Anny , deoarece aceasta numai era in stare sa faca nimic din pricina emotiilor . Facuse cativa pasi , salutandu-l scurt pe baiat . Tonul ei ma surprindea . Nu intelegeam cea patit . Posibil ca este de la emotii . Desigur , cred ca si eu as fi simtit la fel , dar na , din cate am inteles de la ea , se intelea foarte bine cu acel baiat , tocmai din acest motiv vroia sa se intalneasca cu el , dar acum strica totul , poate e si din cauza aerului . M-am apropiat de Anny , zicandu-i baiatului cu un zambet pe buzele mele sidefii : -Hey ! Salut , eu sunt Eliza , Eliza Cyreno , iar tu presupun ca esti Josh , prietenul Anney . Mi-a spus multe despre tine ! -Da ? Nu stiam , eu nu stiu prea multe despre tine , fara suparare ! Abia acum ne intalnim , dupa atata timp . -Da , stiu . i-am zis eu fericita . Baiatul imi parea dragut , la prima vedere . M-am indepartat de ei , intrantad in camera , care era si mai neaerisita decat prima . Rapid , m-am apropriat de o fereastra ce avea scanduri la geam . Mi-am suflecat manecile , si-am inceput sa trag de ele , cu toata forta mea . Nenorocitele alea nu se lasau cu una cu doua , nervoasa , am rostit o vraja , si toatei cuile iesisera din scanduri , asezandu-se lin pe masa de alaturi . Cei doi ,,iubiti '' se priveau unul la altul inca nestiind ce sa-si spuna . Am indepartat scandurile , arucandu-le pe geam , dar abia dupa ce am facut acest gest , mi-am dat seama ca trebuia sa le mai pun si la loc , deoarece , niste nori negrii , se aflau pe cerul albastrui . -Cred ca va ploua , le-am spus eu . Anny ma privea cu niste ochi ca si cum abia picase din cer . -Oki..intrati , si asezati-va pe canapea , le-am spus eu , aratanu-le canapeaua cu lenjerie dantelata alba . In camera se facuse din ce in ce mai intuneric incat abia se puteau vedea unii cu altii . -Hai sa aprindem o lumina , propuse Anny . -Lumos ! Vai , ce urat s-a facut afara . Deci , le-am spus eu incercand sa deschid un subiect de discutie cu ei caci acestia nu faceau nimic altceva decat sa se priveasca unul pe celalalt , ceea ce incepea sa ma enerveze la culme , Josh , cati ani ai ? -15 ani , imi raspunsese el promt . -Si na .. am luat-o prea direct . Vroiam sa te intreb , te-ai descurcat cu drumul ? Ai fost vazut de ceilalti oameni ? Cum ai intrat aici ? -Eliza , termina te rog , imi zise Anny , cu un ton suparat . Nu ma asteptam , cred ca m-a luat gura pe dinainte . Mi-am luat privirea de la cuplu , indreptand-o spre fereastra la cerul intunecat si la fulgerele argintii ce dispareau in cateva secunde . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 18:13
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 18:22
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 18:37
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 19:07
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 20:12
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 20:44
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 21:14