Intalnire pe ascuns
|
01 May 2011, 21:14
|||
|
|||
Anaella nu stia ce sa mai spuna. De obicei era usor sa fie langa Josh dar acum era diferit nu stia ce sa mai spuna. La prima lor intalnire a fost minunat, dar tot asa incepuse si ii veni o idee. Sa ii aminteasca cum s-au distrat la prima lor intalnire. Anaella se uita in gol putin timp pana cand Josh pocni din degete in semn sa se trezeasca.
-" Hey, Anny! Ce s-a intamplat? La ce te gandesti? " intreba Josh ingrijorat. -" Oh, pai ma gandeam la saptamana trecuta. A fost superba. Doar tu, eu, Angela si Harry. Doar noi 4 de dimineata pana seara distran-du-ne de minune... Dar acum e diferit din cauza emotiilor astea enervante pe care le am " -spuse Anny in gand, apoi adauga-...mai stii acea zi? " -" Cum as putea sa uit cea mai speciala zi din viata mea? " spuse Josh visator. Acea frumoasa zi insorita... in acea zi in care Josh o intrebase pe Anny daca vrea sa fie iubita lui... ultima zi de fericire a Anaellei pana in ziua in care vorbise cu Eliza. Acea intrebare pusa de Josh la care fara sa se gandeasca, Anny a raspuns cu un simplu " da ". Din acea zi minunata au inceput si problemele ei cu parintii si tristetea despartirii. Deodata Anaella afisa zambetul ei special si se trezi din transa in care parea ca era si Josh. Eliza se uita ciudat la cei doi. Un zgomot se auzi din departare. Acesta a avut darul sa il drezeasca si pe Josh din acea frumoasa amintire... ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 18:13
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 18:22
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 18:37
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 19:07
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 20:12
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 01 May 2011, 20:44
RE: Intalnire pe ascuns - by Anaella L. Hathway - 01 May 2011, 21:14
RE: Intalnire pe ascuns - by Eliza G. Blest - 02 May 2011, 15:19