Ceva neasteptat
02 May 2011, 22:21 (This post was last modified: 02 May 2011, 22:23 by Anaella L. Hathway.)
Anaella isi cumparase tot pentru anul acesta la Hogwarts. Insa nu era sigura, a mai recitit lista de cateva ori dar nu a gasit nimic necumparat. Manuale, da. Roba noua, da. O matura noua, da. Pergamente si cateva pene, da. Bagheta era impachetata. Hainele obisnuite, pentru ocaziile cand nu trebuia sa poarte uniforma, erau puse in cufar demult...Mancarea si celalalte maruntisuri erau gata.
Tot uitan-du-se pe lista, Anny nu isi dadu seama ca nu mai era pe Aleea Diagon, ajunsese deja pe Aleea Nocturn. Mai avea destul timp la dispozitie si se hotari sa mai ramana putin prin preajma.
Deodata se auzira doua voci certan-du-se. O voce parea familiara, chiar si a doua voce. Amandoua erau de fete. Dar cine sa fie. Cercetasa se apropie se cele doua fete sa le vada chipurile. Erau...

OOC: As vrea sa continue Lily si Bellishor daca se poate Happywide

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ceva neasteptat - by Anaella L. Hathway - 02 May 2011, 22:21
RE: Ceva neasteptat - by Bell Evans - 07 May 2011, 21:27
RE: Ceva neasteptat - by Odette B. Malfoy - 08 May 2011, 15:38
RE: Ceva neasteptat - by Anaella L. Hathway - 08 May 2011, 23:26