Parerea despre membrii
|
03 May 2011, 13:59
|||
|
|||
Lori, nici nu stiu de unde sa incep, cred ca de la primul nostru rp. Cand am citit primul tau post nu m-am putut abtine sa nu postez eu apoi, pentru mi-a placut foarte mult cum ai scris. Stii, chiar imi faceam griji atunci ca te vei supara si ma vei pune sa imi sterg postul. M-am bucurat foarte tare ca ai continuat, apoi mi-ai trimis un PM si mi-ai cerut id-ul. Ramasesem putin pe ganduri daca sa ti-l dau sau nu apoi am zis ca nu am de nimic de pierdut si asa a si fost. Nu am regretat nici o secunda ca ti-am dat in seara aia id-ul meu. Si, inca mai am dati in care ma plictisesc si ma uit peste primul nostru rpg, "Under the stars" si il citesc de fiecare data cu aceeasi placere pentru ca este absolut genial. Ne-am inteles din prima, niciodata nu ne-am contrazis in privinta unui lucru, niciodata nu ne-am certat si sper ca nici nu ne vom certa.
Mai stii atunci cand ti-am cerut sa fim surori pe Facebook? Am crezut ca vei spune nu si ca te vei supara dar cand mi-ai zis ca vrei am fost foarte fericita, si usurata ca nu te-ai suparat. Esti o fata de treaba, imi esti cea mai buna prietena. Cine zice ca nu exista prietenii la distanta se inseala amarnic. Imi place ca pot avea inceredere in tine si ca putem vorbi despre absolut orice, despre toate prostiile, si acum cand ma gandesc rad cu lacrimi. Imi place ca radem impreuna si plangem impreuna(da, chiar am facut-o, nu o spun de dragul de a umple randurile). Cand ai sugerat sa ne numim Surorile Teroare imi venea sa iau in brate monitorul, atat eram de happy. Si vreau sa stii, in legatura cu asta, ca orice ar fi tot ramai sisuletul meu. Esti deosebita nici nu ma gandeam ca o sa ne intelegem asa de bine si uita ca totusi s-a putut, in ciuda distantei si tot vom face noi ceva sa ne intalnim la vara. Nu voi accepta nici un raspuns negativ din partea parintilor mei si daca se iveste vreo ocazie vom profita de ea la maxim. Sa tii minte, nimeni si nimic nu ne opreste sa facem ceea ce vrem noi. Ni se interzice sa stam la calculator vorbim prin mesaje (auch! asta imi aminteste ca trebuie sa vina factura la telefon) si tot gasim noi o cale sa fim aproape una de cealalta la nevoie. Love you so much, Lori!>
![]() Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,175 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,156 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |